12 maaliskuuta, 2013

Hiljaista on ollut....

 ... mutta koko ajan olen tehnyt jotain.=)

 Ystävä pääsi jouluksi muuttamaan uuteen kotiin ja eilen vasta kerkesin katsomaan taloa valmiina. Tupariksi vein takkaruusuja (ohje täältä), Laiskurin marjapiirakan, keksipaketin ja itse tehdyn patalapn/pannualusen. Ystävä oli oikein mielissään, varsinkin piirakasta. =) Tiesin sen olevan hänen herkkua.


 


Tässä on muutamia viimeaikaisia mainitsemisen arvoisia ostoksia.


 Lopuilla joululahjarahoilla ostin uuden orkidean aikaisempien joukkoon. On niin hyvät ikkunat tässä asunnossa ettei orkideallekaan tarvitse tehdä mitään muuta kun kerran viikossa muistaa kastella. Aina kuulee kuinka vaikea kukka orkidea on saada uudestaan kukkimaan, meikäläisellä ne kukkii ympäri vuoden tuolla hoitamisella. =) Kun vain saisi lisää ikkunalauta tilaa tai kukkapöydän tuohon jatkeeksi, alkaa käymään ahtaaksi kaikkien orkideojen ja viherkasvien kanssa.
Nämä korvikset tilasin Koruharakasta. Sydänkorviksia ajattelin ystävänpäiväksi töihin (tietysti pitää muulloinkin) ja nuo kiivi- ja appelsiinikorvikset tuovat kivaa pirteyttä kesällä. =)

Tällästä tällä kertaa =) Tällä hetkellä olen tikuttamassa säärystimiä ja putkisukkia. Säärystimet tulevat itselle töihin maitokaappivuoroihin, ja putkisukat ihan kotona pidettäviksi. Kuvia siis odotettavissa... sitten joskus. =)
Hyvää loppuviikkoa just sulle! =)1 kommentti: