08 syyskuuta, 2013

Ähtäriin

Tai niinkun siskonpoika melkein 3vee sanoi Tähtäriin. :) Käytiin katsomassa isoa karhua Ähtärissä siskon ja pikkupojan sekä äidin kanssa.Tämä oli todella häijyn näkönen.. Oli ihan sen näkönen että aikoo hyökätä jos menee yhtään lähemmäksi. Pikkupoika huusi tälle:"Hei Sarvinen nouse ylös sieltä!" :)

Tämä kurkisti kiven takaa kun kuuli ihmisiä tulevan aidalle, ja pitihän sitä vähän edes esittää mitä osaa. :)


Olivat tainnut juuri saada ruokaa, kun toiset eläimet, kuten tämä naalikin, nukkuivat ja makoilivat loppupäässä kierrosta.Sny -paketin mukana tuli ohje kämmekkäisiin, hetihän niitä oli alettava tikuttaan ja toinen on jo valmis. En ihan tainnut neuloa ohjeen mukaan, mutta näyttää se samalta kun ohjeen kuvassa, ja on hyväntuntunen käteen. Kämmekkäitä aion tehdä lisää ja helmiä aion käyttää enemmän neuletöissäni. Kiitos SN-ystävälleni innostuksesta! :)


4 kommenttia:

 1. Kivat kämmekkäät tuloillaan :)

  VastaaPoista
 2. oi kun tuntui ihanalta huomata että olet jo tekemässä langasta kämekästä.Ihania kuvia olet ottanut eläimistä teillä on ollut upea päivä eläintarhassa.
  Onko sinulla toiveita lokakulle
  aihe on ihana taikapallo mitähän kivaa keksinkää tuntuu mukavalta suunitella tätä lähetystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, innostuin helmistä niin että teen paketissa olevan ohjeen mukaan myssynkin, sekä aloitin soveltaen Aamukastehuivin Novitan Hurre -langasta. Löysin vielä sopivän väristä liukuvärjättyä tuosta Huurteesta.
   En osaa toivoa mitään, otan ilolla vastaan uusia lankamerkkejä/ -laatuja (itse käytän aina pelkästään Novitaa), sekä uusia malleja ja tekniikoita.
   Aina kun löydän uuden mallin tai tekniikan, innostun niin etten malttaisi mennä illalla nukkumaan ja teen monta työtä peräkkäin. :)

   Poista
  2. Jokohan olet myssynkin tehnyt ihan itekin meinaan innostua tuosta mallista kun sinua seurailen ensi kuun lähetykseksikin on kaksi vaihto ehtoa jo minulla ompas vaikeaa kun ei osaa päätää kuman laitaisin ja mihinkään lankakaupaan en uskalla mennä keksin vielä sen kolmannenkin vaihto ehdon vielä.
   lian kutkutava teema ensi kussa.
   Terveisin sny

   Poista