13 lokakuuta, 2013

Lokakuun taikaa...

Hain tänään lokakuun SNY -paketin. Ei millään malttanut odottaa tiistaihin asti, kun huominen maanantai on vielä vapaata. Olen nauttinut ihanasta syyskelistä ja pitkästä (la-su-ma) viikonloppu vapaasta. Haravoin melkein kaksi ja puoli tuntia niin että nyt vähän tahtoo särkeä käsiä... Oon sellanen tyyppi että, kun jostain innostun, teen sitä niin kauan että sitten on paikat kipeenä ja särkee. Hullu paljon töitä tekee.... =)

Laatikosta ilmestyi ensin tälläinen paketoitu paketti. Olo oli kuin pikkutytöllä jouluna tai synttärinä, kun sai oikein avata paketin. =)



Kirjekuoresta löytyi ihana kortti. 


Jo väri oli aivan ihana! Ihan täpinöissä aloin purkamaan tätä taikapalloa samalla kun kattelin/kuuntelin Yön keikkaa Himokselta viime kesältä. Ei meinannu likka sohvalla pysyä. =)


Paketin sisältä oli aivan totaalisen yli ihana. =)

Lanka ihanan ohutta Roosa Nauha -lankaa. Keriessäni langasta tuli mieleen herkät pitsisukat, mutta ehkä saatan kokeilla jotain tuosta ohjekirjasesta. Kirjasessa oli ihania kirjoneule ohjeita. Ja samaan aiheeseen liittyen paketissa oli Roosa Nauha -rintaneula. 

"Pyykkipoika"kukkasista meinasin tuunata jääkaappimagneetteja. =) Paperikukat menevät luultavasti koristeeksi johonkin kohtaan kirjahyllyä. Pienet yksittäiset kukkanapit löytävät varmasti aikanaan paikkansa. Aika tavaran kaupittelee vai miten se meni... =) 

Ihana palmikko-tuubihuivi ilmestyi langan alta, tulee varmasti käyttöön. Ihastuin viime talvena näihin tuubeihin kun ei huivin päät roiku tiellä, lämmittävät ja pysyvät hyvin paikoillaan. 

Namit osu juuri kohdalleen, tosin Angry Birds -lakua en ole maistanut, mutta tuskin ovat pahoja. ;)

Ja isoin sekä erittäin miellyttävä ylläri oli Lotta -kirja! =) Aikasemmin itselläni oli neljä tämän sarjan kirjaa, en ole oikein mistään kirjakaupasta löytänyt niitä. ISO kiitos SNY-ystävälleni kirjasta ja koko taikapallosta. 


Tässä vielä vähän tarkempia kuvia paketista. Kuvien laatu on vähän normaalia huompi, koska digikamerasta oli akku loppu. Onneksi puhelimessa on kuitenkin suhteellisen hyvä kamera. =) 






















7 kommenttia:

  1. Voin luvata ettei ensi kerrala tule vaaleen punaista vaan jotain aivan muuta kivaa.
    Ihanaa jos pidit kirjasta ja taikapallosta mietin kovasti tätä lähetystä ja kokoon panoa.Langan ohuus askarruttui mieltäni ajatelin itsekin jotain ihanaa pitsisukaa.Ensi kerralla jotain aivan muuta:)

    VastaaPoista
  2. Maltoin odottaa tähän päivään, että käsi särky hellittää, ja pääsen tikuttaan paketin lankaa. =) Varastosta löytyi melkein kokonainen kerä Novitan Tico ticoa, joten siitä ja Roosasta aloitin nyt illalla Roosa Nauha -kirjasesta Talvi -mallin sukkia. Hidasta tuo kirjoneule on, ainakin itsellä kun ei ole montaa kirjoneulettä tehnyt. =)

    VastaaPoista
  3. Pian on aika pistää postin matkaan jotain maraskuun lähetykseen sopivaa onko sinulla toiveita esim:värinsuhteen jotain muuta mieluista toivetta.
    sinun sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen varmaan vaikea tapaus, mutta en osaa toivoa mitään sen kummempaa. :) Paketit ovat olleet ihania, ja kaikki uudet ideat ja lankavinkit otan innolla vastaan. Tähän asti olen käyttänyt melkein pelkkiä Novitan lankoja, ja tehnyt sukkia, lapasia, huiveja ym. ym. ... Ja mielummin teenkin noitqa pieniä töitä. Tällä hetkellä on pari vauvan-/nukenpeittoo tulollaan. :) Väreillä ei ole väliä, mutta tummat värit eivät ole kovin mukavia tehdä.

      Poista
    2. Laitan seuravaan paketiin jotain hempeää ja ennen kaikkea jotain kivaa hieman poiketen totutusta .Vielä hetken joudut odottelemaan ,
      Ihanaa maraskuun puoltaväliä.

      Poista