11 joulukuuta, 2013

Joulukuun SNY-paketti ja synttäriyllätys

Viimeistä SNY-pakettia viedään! Todella nopeasti mennyt tämä syksy. =) 


Paketista löytyi tälläiset lahjapaketit ja ihanaa! Lotta -kirja. Sekä kirje jossa salainen neuleystäväni kertoi hieman itsestään. Olipa mukava lukea kuka on ollut näiden ihanien pakettien takana. =) 


Synttäriylläripaketista löytyi villalankaa ja kool-aid värjäykseen tarkoitettua mehujauhetta. Tähän täytyy paneutua ja kokeilla.. Ehkä jo ensi viikonloppuna kun on pitkä vkonloppuvapaa. =)


Ja varsinaisesta joulukuun paketista löytyi kynäpenaali, Enkelin eväspussin sitruunan tuoksuinen "tuoksuhenkari" (en parempaakaan nimitystä tähän hätään keksinyt), suklaarusinoita NAM! ja 3 kerää Ville -lankaa. Punasesta kerästä tulisi ihanat jouluiset palmikkosukat, mutta ei taida enää ehtiä kun on yhdet sukat tulollaan, ja vielä pitäisi ennättää kutoa yhdet sukat ja yhdet lapaset sedälle joulupakettiin. =) Jospa säästän sen langan ensi jouluksi.  

Minun salaiseksi neuleystäväkseni paljastui Orvokki.  Iso kiitos ja halaus tästä syksystä ja ihanista paketeista. Etenkin Lotta -kirjat ovat ilostuttaneet kovasti. Ovat kiven alla löytää enää mistään. 

3 kommenttia: