05 maaliskuuta, 2014

Hitokseen pukkaa raitasukkaa ja Uusi SNY-kierros

Onpa ollut "kiire", kun ei ole muutamaan kuukauteen kerennyt (lue: jaksanut ja viitsinyt) päivittämään blogia. Käsitöitä on silti tullut tehtyä, on vaan olevinaan niin aikaansaamaton ettei saa pääteltyä ja kuvattua tuotoksia. =) Sukkia lähinnä olen kutonut, mutta torkkupeittokin on tekeillä, sekä hihattimen ja boleron välimaastossa oleva tekele. 

Loppuvuodesta ja alkuvuodesta on tullut tikutettua raitasukkaa. Kahdella värillä on vielä helppoo, mutta millä saisi helpommin neulottua kolmella värillä. Ja tuo päättely on kyllä yhtä puuroo (ja puuro ei todellakaan ole lempiruokiani) =). 


Nämä sukat jäävät omaan käyttöön. Sen verran olivat työläämpi neuloa ja nimenomaan päätellä. Varmaan tunnin verran päättelin tätä sukkaparia. =) Novitan Nallesta kokoo 41-42.


Eri kokosia ja erilaisilla raidoilla. Toiset sukat on tehty osittain valmiiksi raidoitetulla langalla, muutamassa parissa on raidoitetun langan llisäksi käytetty varren alussa, kantapäässä ja sukan nokassa yksväristä. 
Novitan Seiska Veikasta, Polkasta, Raidasta, yksivärisistä, Linnuista ja Nallen Taika ja yksvärisistä kokoja 34 ja 41-42, muistaakseni. =)

SNYn kevät kierros pyörähti käyntiin helmikuussa.
SNY Kevät 2014
Toissa viikolla tuli eka yhteydenotto omalta Salaiselta Ystävältäni. Aika ihana kortti! :) Talvilomaviikko on jo puolessa välissä, ja perjantaina se sitten olisi aika. Eli Helsinkiin ja Hartwall Areenalle Backstreet Boysia kattoon! Joulukuusta asti on odotettu kun liput tilattiin ja nyt se päivä vihdoin tuli. Tuntuu aika epätodelliselta vieläkin, että oonko todellakin menossa kattoon teiniajan lempibändiä. <3
Se on Backstreet's back! =)1 kommentti:

  1. Ihanan värikkäitä sukkia olet tikutellut :) Terkuin SNY-parisi

    VastaaPoista