05 heinäkuuta, 2014

Perinteiset orvokit

Orvokki on niin perinteinen ja klassinen kesäkukka, että sitä on oltava edes vähän. Tänä vuonna istutin isoon pataan niin monta orvokkia kun siihen mahtui. Alussa ajattelin etteivät ne näytä miltään noin isossa ruukussa kun olivat niin lyhkäsiäkin vielä. Mutta nyt kun ovat kasvaneet ovat aivan ihanan näköisiä. On vain vaikea päättää minkävärinen orvokki on se "ainoa ja oikea". Toisaalta tuo oranssi tummalla keskustalla, toisaalta sininen tummalla, ja kuitenkin tuo kelta-violetti tummalla. Ja sitten on vielä yksivärisiäkin ihanan näköisiä. Vaikeaa tämä kotipuutarhurin homma. :)


2 kommenttia:

  1. Kaikki orvokit ovat kauniita ja tuoksuvat suloisesti. Lähettämäsi Kesäkassi herättää ihastusta kaikissa käsityön harrastajissa, sitä on kiitelty toistuvasti kun olemme liikkuneet retkillä. Olen reilusti kertonut vaihdosta ja ettei tämä ole omaa tuotantoani, vaan Sinun. Ota siis kiitokset vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mukava kuulla, koska itse en saumojen virkkaus jäljestä pitänyt. Mutta ehkä se oma silmä on liian kriittinen. :)

      Poista