Eilen tekaisin Laiskurin piirakan (niinkuin yhdellä sivulla tuota nimitettiin), ja kävin porukoilla päiväkahvilla. :) Pohja on Sunnuntain valmista murotaikinaa kaupan pakkasesta, mansikoita pakkasesta pohjalla ja kermaviiliseos (kermaviiliä, kananmunaa, vanilliinisokeria ja sokeria) päällä. Oli kyllä ihan hyvää. :D
Tänään oli vuorossa suklaan kanssa suttausta. :) Sulatin tummaa suklaata kattilassa, sekaan meni cashewpähkinöitä ja hasselpähkinärouhetta. Manteleita en laittanutkaan vaikka alkuperäinen aate olikin.
Tässä seos menossa jääkaappiin. Ei tämääkään pahaa ollut... Voiko suklaa koskaan olla pahaa? ;)
Eipä suklaa koskaan pahaa ole. ;D Noi kaupan valmispohjat on kyl käteviä, mäkin oon pariin kertaan tehny suolast piirakkaa niillä.
VastaaPoistaSuklaa ei tosiaan voi koskaan olla pahaa :)
VastaaPoista