15 toukokuuta, 2014

Toukokuun SNYpaketti

Tänään oli postilaatikkoon ilmestynyt postin ilmoitus saapuneesta paketista. Oli sitten illemmalla lähettävä uudestaan kylälle hakemaan pakettia. :)


Regian raitalangasta teen itselleni jonkinlaiset kuviosukat. Ovat ostettu ihan Berliinistä asti. :) Katotaan mikä kuvio natsais herkullisiin väreihin. 

Aava -röyhelöhuivi voisi olla mukavaa käsityötä kesäksi.. Ettei kesähelteilllä ole villalanka puikoilla. Väri ei ehkä ole oikein minua. Mutta katotaan kun huivi on valmis.

 Mutta tuo seiskaveikka tulee käyttöön niihin Olga-sukkiin, joka on tämän kuun teeman mukaisesti ohje jonka parini toivoisi tekeväni. Sukissahan väri kuin väri käy. :)

 Ja pikkuleipiä kokeilen viikon päästä alkavalla kesälomalla. Saa varata yhden päivän leipomiseen. Geishasuklaa onkin yksi lempparini, mutta sekin saa odottaa viikon päästä lauantaihin, kun pääsiäisen jälkeen alkanut herkkulakko loppuu. :) Mynthonit menevät käsveskaan, kun itellä välillä tahtoo kurkku kuivata. On hyvä olla jotain imeskeltävää, ja tuohan tuo pienen raikastuksenkin. :)

Eikä mittanauhojakaan voi olla liikaa. Tuntuu, että aina mittanauhaa tarviessa olen kääntämässä käsityökoppaa ylösalaisin, enkä siltikään löydä mittaa. 

Aivan ihana ja monipuolinen paketti! Kiitos SNYni! :)


Äitienpäivähän oli viime sunnuntaina. Meidän Äite sai tänä vuonna tälläisen kortin ja ison jaloruusun lapsilta.


EDIT Löytyihän sieltä paketista siis Juicy Fruit purkkaa! Olin laskenut sen pöydälle ja unohdin siihen kun intoilin paketista ja aloin kuvaileen sitä. :D 

3 kommenttia:

  1. Frillahuivi on hauska lahjaidea :) Kiva kuulla, että paketti oli mieluisa, seuraavaa täällä jo kuumeisesti pohditaan :) SNY-parisi

    VastaaPoista
  2. ihanan paketin oot siekin saanut :)

    VastaaPoista