28 toukokuuta, 2014

SNYn välimuistaminen ja viime paketista valmistuneet

Tänään tai sit eilen (tunnestusti olen niin ahkera hakemaan postia kun laatikkokin on niin kaukana, varmaan 50 metriä takapihan kautta) oli tullut postia SNYltäni. Kryptolehti ja kortti löytyi kuoresta. :) Näitä tulee tehtyä takapihalla aurinkoo ottaessa. Aina ei maistu käsityöt, ja nuo tuoliryhmän tuolit on vähän "huonot" tehdä käsitöitä. Varsinkin jos niskat on jo valmiiksi vähän paljon jumissa. :) Kiitos SNY!


Toukokuun paketissa oli osa teemana oma ohje parille. Paketissa oli Olga-sukkien ohje. Olen nähny näitä, mutta jotenkin vierastanut tätä mallia. Mutta olikin helppo ohje oppia ulkoa. Mutta huomasin että toisessa sukassa on joku kavennus-unohdus ilmeisesti tullut kun näkyy tollanen jälki. :) Itselle ei pysty tuon pidempiä varsia tekemään, ei mee pohkeista sitten enää, mutta ovat kivat kesäsukat noin lyhytvartisena. Ja tulipa idea tehdä mansikkasukat johon tulee Olga-sukan malli varteen. :) Mutta ne ovat vielä vailla toteutusta vaikka langat kyllä löytyy. 


 Sitten vähän kesätunnelmia pihalta. Aina näin keväisin (tänä keväänä varmaan jo kohta pari kuukautta) alkaa sormet syyhyämään kesäkukkiin heti kun lumet sulaa ja alkaa tuleen aurinkoisia päiviä. Tässä alkaa olla jo hyvä alku, mutta vähän vielä tarvii hakea lisää. :)

Afrikan Marketta pihapöydälle


Kesäleimuja sinisävyisenä pikku ämpäreissä. 


Kukkapenkin Patjarikko


Vasemmalta oikealle: Päärynätomaatti, kirsikkatomaatti ja paprika. Bäissä kasvusäkeissä on perunaakin tulossa, ja pajukoreissa porkkanaa. Niistä voi tulla kuvia sitten kun tulevat kunnolla esiin. :)
2 kommenttia:

 1. Mukava, että parisi on muistanut sinua. Kauniit sukat.

  Ja sinähän olet innostunut istuttamaan :). Minä yritän kokeilla kasvattaa chilipaprikoita. On muutamia taimia tullut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kasvusäkit on helppoja, kun ei tarvii huolehtia lannotuksesta koko kesänä. :) Ja nuo taimetkin ovat paikallisesta puutarhasta ostettuja. :D

   Poista