17 kesäkuuta, 2014

Kesäkuun paketti

Kesäkuun Salainen Ystävä -ringin teema oli lomalle iloisin mielin ja neulojan selviytymispaketti.


Lila pyöreä menee patalapuksi, ja vihreä neliö varmaan pääsee tiskirätiksi. Karkkipussi piti heti avata, tämä viikko on vähän löysempää tämän herkuttelun kanssa, kuri otetaan takasin kun juhannus on ohi. :) Ohjeita oli virkattuihin ruutuihin ja pari kukan ohjetta. Niitä taidan kokeilla tekeillä olevien sukkien koristeiksi, jotka taidan tehdä paketissa olleista puuvilla langoista. Parini lähetti ihanan selviytymispaketin. Kannessa kyllä luki "neuloosin iskiessä avaa kansi", mutta uteliaisuus voitti ja sinnehän oli kurkattava heti. :) Ja juuri sellainen matkalle otettava rasia ja sisältö, kun mitä joskus kerään mukaan jonnekin lähtiessäni. Purkkikin on niin korkea, että sinnehän mahtuu vielä normi 20cm puikotkin mukaan. :D Lehtiö ja kynätkin on tärkeät, joskus keksii jonkun kivan idean ja sitähän ei muista jos ei heti saa kirjottaa ylös. Näistä bambukeristä taidan tehdä uusia tiskirättejä, juuri katoin vanhoja rättejä sillä silmällä mitkä laitetaan siivoukseen ja mitkä vielä kelpaavat keittiöön. :) 
Paketti taitaa päästä mukaan jo vkonloppuna kun menen juhannukseksi vanhemmille. :)


Hauskaa ettei parini vielä paljastanut henkilöllisyyttään. :)
Kiitos kuitenkin jo valmiiksi tästä kierroksesta ja ihanista paketeista. En kerkee aina tehdä näitä ideoita heti, mutta nyt kesällä ja elokuussa lomalla yritän kaivaa niitä uudelleen. Takapihalla on ihana tehdä pientä käsityötä ja ottaa aurinkoo sekä musiikkia kuunnella. 

Toivottavasti edes jossain on lämmintä, toisin kun täällä: tänä aamuna satoi räntää! Juhannusviikolla se tuntuu aika epätodelliselta. :)
Hyvää Juhannusta kaikille! 

Edit: no ei siihen purkkiin mitään sukkapuikkoja mahtunut. Ovatkin yllättävän pitkät, silmämääräsesti olisin melko voinut vannoa että ne sinne mahtuu. :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä todella ihana, ja tuo purkki oli yksi lempi "osa" paketista. :)

   Poista
 2. Suloinen kesäpaketti! Hanki 15 cm pituiset puikot, ne mahtuvat todennäköisesti, ovat puiset ja ihanat.Ppuikonsuojukset suosittelen lisäksi laittamaan, etteivät kolise, putoile tms ja säilyvät ehjinä. Metallipurkit on oivia piiloja keskeneräisille käsitöille. Minulla on suuri rasia, jonka pakkaan mukaan ja siinä kulkee melkoinen puikkokokoelma, jos lomalla vaikka tarttis...Sinulla siis jännitys vielä jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuollaiset puikot jo löytyykin, ja paremmat varmaan ovatkin matkalle, kun siellä tulee tehtyä vaan pikkutöitä. :)

   Poista
 3. Mukava kuulla, että paketti ja varsinkin "EA"-purkki oli mieluisa. Teki itsekin mieli kasata tuommoinen "EA"-purkki itselle :) Loppuviikosta varmaankin saapuu paljastuspostia sinne päin :) SNY-parisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti oli tullut perille. :) Tuo purkki on ollut jo pari kertaa mukana kun olen mennyt vkonlopuksi porukoille. Uskaltaa laittaa puikotkin sinne eikä tarvitse pelätä puikkojen katkeavan kun käytön bambuisia. :)

   Poista